Einde Jaar

Niet vergeten! Morgen is het weer kerstfeestje! Voor degene die het briefje gemist hebben; Beste leden en ouders, Sinterklaas is het land nog niet uit maar de kerstbomen verschijnen weer stilaan in onze woonkamers en de kerstverlichting in de straten. Kerstmis is duidelijk in aantocht. De Chiro organiseert naar jaarlijkse gewoonte een kerstfeestje op kerstavond. Onze koekiemoekies zorgen er voor dat we kunnen smullen van een lekker kerstmaal. Na de gemengde activiteit en het openen van de pakjes gaan we naar de 19u’s mis in het dorp. De leden worden 24 december om 16u op de chiro verwacht met elk een cadeautje van +-5€ voor een leeftijdgenootje. Na de mis +-20.00u kunnen de leden opgehaald worden aan de kerk. Hierna nodigen de chirojongens je nog graag uit in hun kerststandje aan de uitgang van de kerk. De fanfare komt er zorgen voor wat sfeer en gezelligheid. Je kan van hun muziek genieten aan onze vuurkorf met een warme chocomelk, gluhwein of een jenevertje. De leiding wenst jullie allemaal alvast prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar!