Kamp

Joepie joepie de zomer komt er weer aan en dat betekent dat we stilaan beginnen te dromen van het kamp. Kruis dus 21 tot 31 juli alvast maar aan in je agenda! De leiding zal iedereen zeker nog het kampboekje bezorgen, maar voor iedereen die nu al niet meer kan wachten, is hier al een beetje info.

KAMPPLAATS
We zakken deze zomer af naar Watou, een klein dorpje in West-Vlaanderen. We gaan daar verblijven in Het Plokkersheem. De kampplaats bestaat uit twee gebouwen en er is een leuk grasveldje aan.  Onderaan kan je het adres vinden om uit te delen aan iedereen die briefjes wilt schrijven!

VALIEZEN
Op 20 juli wordt iedereen tussen 19u en 20u verwacht op de lagere school “De Schatkist” om jullie valies binnen te brengen. De koffers worden namelijk samen met al ons materiaal met de camion naar de kampplaats gebracht. Denk eraan om je slaapzak niet aan je valies te binden, want dat is niet zo handig bij het inladen.

Breng die avond zeker ook je medische fiche, twee keukenhanddoeken en twee rollen toiletpapier mee. Vanaf de kwiks vragen we ook om een aardappelmesje mee te brengen. Zet zeker op alles je naam zodat je het op het einde van het kamp terug mee naar huis kan nemen.

HEEN
Op 21 juli verzamelen de kwiks en de tippers om 14u15 aan de parochiezaal. Van daaruit rijden we met z’n allen naar de kampplaats. Als je zelf niet kan/wil rijden, laat dan zeker iets weten aan de leiding zodat we een plaatsje voor je dochter kunnen voorzien in een andere auto. Eenmaal in Watou kunnen jullie de kampplaats verkennen en genieten van een hapje, een drankje en een toneeltje. Rond 18u zouden we graag met onze avondactiviteiten beginnen.

De tiptiens en de aspi’s gaan met de fiets op kamp. Zij zullen met hun eigen leiding afspreken hoe laat ze vertrekken.

De speelclub vertrekt op 24 juli. Om 11u30 worden ze verwacht aan het station van Aarschot. Samen met hun leiding zullen ze dan met de trein naar Watou trekken. Neem zeker een lunchpakketje mee, want het is een lange rit.

TERUG
Op 31 juli komen we met een bus terug naar Westmeerbeek. We hopen rond 15u aan te komen aan de parochiezaal. Ook de valiezen zouden rond dat uur moeten aangekomen zijn dus dan kan je die ineens meepakken.

BETALEN
Het kamp kost net als vorige jaren €165. Voor de speelclub is dat maar €125 want hun kamp is een beetje korter.

Als je één of meerdere zus(sen) hebt die ook meegaan op kamp met onze chiro, dan krijg je een korting van €15 per kind. Concreet wil dat zeggen :
€ 165 (eerste kind) + €150 (tweede kind) + € 135(derde kind) + …

Gelieve dat bedrag onder vermelding van de volledige naam van je dochter(s) voor 1 juli 2018 te storten  op BE 31 8600 0404 2555.

MEDISCHE FICHE

Bij het binnenbrengen van de valiezen vragen wij ook om de medische fiche ingevuld mee te brengen. Het is belangrijk dat het de recentste versie is, mét vakje om toestemming te geven voor beeldmateriaal. Indien je ze nog niet van de leiding gekregen hebt, kan je ze hier vinden:

Medische steekkaart 2018

ADRES

Chiromeisjes Westmeerbeek
T.a.v. (naam)
Kamphuis Plokkersheem
Douvieweg 14-14a
8978 Watou