Info

WANNEER?

Zondagnamiddag van 14u tot 17u

WIE?

SPEELCLUB: 1ste – 3de leerjaar

KWIKS: 4de – 6de leerjaar

TIPPERS: 1ste en 2de middelbaar

TIPTIENS: 3de en 4de middelbaar

ASPIRANTEN: 5de middelbaar

Onze aspi’s zijn een beetje speciaal. Omdat ze volgend jaar leiding worden, geven we hen namelijk de kans hier al een beetje aan te wennen en wat te oefenen. Dit houdt in dat ze één keer per maand samen met de vaste leiding mee leiding mogen geven bij één van de andere afdelingen.

UNIFORM

Voor onze jongste afdeling, de speelclub, is een volledig uniform nog niet verplicht. Wel vragen we om een chiro-T-shirt te dragen, omdat dit (vooral op uitstap en op kamp) handig is om hen te herkennen.Vanaf de kwiks verwachten we wel een volledig uniform. Met volledig uniform bedoelen we, chirobroek, -rok, of broekrok + T-shirt + chirotrui of hemd. Via ons uniform willen we ons kenbaar maken als jeugdbeweging, en het groepsgevoel versterken. En het is ook gewoon handig dat je een outfit hebt waarin je op zondag naar hartenlust kan ravotten zonder dat je bang moet zijn dat hij vuil wordt…

LIDGELD EN VERZEKERING

In het begin van het chirojaar vragen we aan ieder lid €35 lidgeld, bedoeld voor de verzekering en een drankje en een koek op zondag. Bij inschrijving van de tweede dochter is dit slechts €30 en bij de derde dochter € 25.