All posts by Jasmien

Welkom!

OVERSCHAKELING

Op 7 oktober begint officieel het nieuwe chirojaar! Vanaf 14u is iedereen welkom: ervaren chiromeiden, maar ook alle nieuwe kindjes die willen komen proberen. Na een hele namiddag vol leuke spelletjes zullen jullie dan eindelijk je nieuwe groep en leiding voor dit jaar leren kennen. Tot dan!

VERRASSINGSREIS

Op 30 september gaan we met z’n allen op uitstap om het chirojaar af te sluiten. Naar waar we gaan is voor jullie echter nog een groot mysterie! Wat jullie wel al mogen weten is dat we om 7u45 afspreken op de chiro. Rond 18u gaan we ongeveer terug zijn. Voor deze uitstap vragen we een bijdrage van €20. Deze mag je gewoon aan de leiding afgeven bij vertrek. Wat je zeker meeneemt in je rugzak is:

• lunchpakket
  • tussendoortje(s)
  • genoeg drinken
  • regenjas

PRIVACY

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is de wetgeving rond privacy recent veranderd. Ook wij als Chiro hebben nu een privacyverklaring opgesteld. Voor dit Chirojaar zijn er nog geen dingen die veranderen, maar wie wil kan onze privacyverklaring hieronder terugvinden en eens doorlezen. We vragen jullie via de medische fiche ook om toestemming voor het maken van beeldmateriaal. Je kan de aangepaste fiche vinden onder “Kamp”.

Privacyverklaringen

IJSPALEIS

Komen jullie zondag 24 juni een ijsje eten op de Chiro? Het is dan namelijk weer ons jaarlijkse IJspaleis. Tussen 13u en 19u zijn jullie van harte welkom voor één van de heerlijke coupes uit ons assortiment. Of een kinderijsje natuurlijk 🙂
Na het ijspaleis gaat bij mooi weer ook de luchtballon omhoog met de winnaars van de Chirofeesten van vorig jaar. Alle supporters op post dus!

Meer info: https://www.facebook.com/events/2127323417552218/

EN DAARMEE PASTA!

Op zondag 6 mei is het geen chiro, maar niet getreurd: je kan wel een lekkere pasta komen eten bij ons! Samen met de jongens organiseren we namelijk voor de eerste keer een pastadag. Je kan doorlopend langskomen in de parochiezaal tussen 11u en 19u. Op het menu staat spaghetti bolognese, vegetarische pasta en ook pasta pesto. Tot dan!

KWAREKKENDAG

Op zondag 15 april gaan we in Westerlo samen spelen met alle andere chiro’s van ons gewest. We vertrekken om 8u45 met de fiets aan de chiro. De speelclub komt pas om 9u samen want zij gaan met de auto.
We verwachten dat we rond 17u45 – 18u ‘s avonds terug zullen aankomen in Westmeerbeek.
‘s Middags krijgen we daar eten en er zal ook een vieruurtje voorzien zijn dus een lunchpakket hoef je niet mee te nemen.
Wat neem je wel mee:

• €3
  • voldoende drinken
  • zonnecrème of regenjas (kijk naar het weerbericht 🙂 )

Doe ook zeker en vast ook je uniform aan zodat we iedereen gemakkelijk kunnen herkennen tussen al dat chirovolk!

FLAPJES VAN JOYVALLE

Ook dit jaar willen we jullie vragen om massaal mee flapjes te sparen van de Joyvalle melk! Per 10 verzamelde flapjes kunnen wij namelijk 1 liter gratis melk krijgen voor op kamp. Je mag je flapjes altijd afgeven aan iemand van de leidsters, in de brievenbus van het chiroheem steken of binnenbrengen bij apotheek Vermunicht. Dankuuuuu!

KINDERFUIF

Net voor onze “grote” chirofuif, nodigen wij alle kinderen van Westmeerbeek en omstreken uit om eens te testen of wij en onze zaal er klaar voor zijn. Van 18u tot 20u houden wij namelijk onze super coole kinderfuif! Dat betekent dus een feestje met toffe muziek, veel gedans en wie weet kan jij je zelfs laten schminken! De inkomprijs is €2. Mama’s en papa’s mogen gratis mee binnen, want wij kunnen niet op alle kinderen letten tijdens deze avond.

DAKAN GLOWS IN THE DARK

Op zaterdag 3 maart staat het leukste feestje van het jaar weer op de planning: onze chirofuif “DAKAN glows in the dark”!!! Wie graag wil komen, kan voor €4 een voorverkoopbandje kopen bij de leiding en onze oudste leden. Aan de kassa betaal je €5. Tot dan!

MUSICAL HULSHOUT

Op zondag 18 februari gaan wij met z’n allen naar de musical van Chiro Hulshout kijken. We vertrekken hiervoor al om 13u30 met de fiets aan de chiro. Zorg dus dat je banden opgepompt zijn en je remmen in orde! Als je in Hulshout woont en je het makkelijker vindt om rechtstreeks te komen, dan kan dit. Je wordt dan om 14u verwacht aan de parochiezaal. Verwittig zeker iemand van je leiding!

Voor de speelclub voorzien we een plaatsje in de auto.

We proberen om 17u terug op de chiro te zijn, maar dat hebben we niet echt zelf in de hand. Daarom is het mogelijk dat we een half uurtje later zijn.

KERSTFEESTJE

Beter laat dan nooit is hier nog eens alle info voor het kerstfeestje. Op 24 december worden jullie allemaal om 15u30 op de chiro verwacht met een cadeautje van €5. Na een lekkere kerstmaaltijd, een leuke activiteit en het uitdelen van de cadeautjes, wandelen we samen naar de kerk voor de kerstmis. Om 20u kan je je dochter daar komen afhalen. De jongens zullen daar ook staan met een standje waar je nog even kan blijven plakken.

Vrolijk kerstfeest iedereen!

SINTERKLAAS

Wij hebben het goede nieuws vernomen dat er dit jaar op onze chiro super veel brave kindjes zijn! Daarom verwachten wij op 3 december hoog bezoek. Wie wil kan op onze fabebookpagina een kleurplaat afdrukken voor de Sint en wie weet krijgt het kindje met de mooiste tekening wel een extra cadeautje!

FOTOMOMENT

Op 15 oktober kunnen jullie na de chiro allemaal met je eigen usb-stick langskomen bij de leiding om de foto’s van het kamp te ontvangen. Je kan je dan ook ineens inschrijven!