All posts by Jasmien

Welkom!

EN DAARMEE PASTA!

Op zondag 6 mei is het geen chiro, maar niet getreurd: je kan wel een lekkere pasta komen eten bij ons! Samen met de jongens organiseren we namelijk voor de eerste keer een pastadag. Je kan doorlopend langskomen in de parochiezaal tussen 11u en 19u. Op het menu staat spaghetti bolognese, vegetarische pasta en ook pasta pesto. Tot dan!

KWAREKKENDAG

Op zondag 15 april gaan we in Westerlo samen spelen met alle andere chiro’s van ons gewest. We vertrekken om 8u45 met de fiets aan de chiro. De speelclub komt pas om 9u samen want zij gaan met de auto.
We verwachten dat we rond 17u45 – 18u ‘s avonds terug zullen aankomen in Westmeerbeek.
‘s Middags krijgen we daar eten en er zal ook een vieruurtje voorzien zijn dus een lunchpakket hoef je niet mee te nemen.
Wat neem je wel mee:

• €3
  • voldoende drinken
  • zonnecrème of regenjas (kijk naar het weerbericht 🙂 )

Doe ook zeker en vast ook je uniform aan zodat we iedereen gemakkelijk kunnen herkennen tussen al dat chirovolk!

FLAPJES VAN JOYVALLE

Ook dit jaar willen we jullie vragen om massaal mee flapjes te sparen van de Joyvalle melk! Per 10 verzamelde flapjes kunnen wij namelijk 1 liter gratis melk krijgen voor op kamp. Je mag je flapjes altijd afgeven aan iemand van de leidsters, in de brievenbus van het chiroheem steken of binnenbrengen bij apotheek Vermunicht. Dankuuuuu!

KINDERFUIF

Net voor onze “grote” chirofuif, nodigen wij alle kinderen van Westmeerbeek en omstreken uit om eens te testen of wij en onze zaal er klaar voor zijn. Van 18u tot 20u houden wij namelijk onze super coole kinderfuif! Dat betekent dus een feestje met toffe muziek, veel gedans en wie weet kan jij je zelfs laten schminken! De inkomprijs is €2. Mama’s en papa’s mogen gratis mee binnen, want wij kunnen niet op alle kinderen letten tijdens deze avond.

DAKAN GLOWS IN THE DARK

Op zaterdag 3 maart staat het leukste feestje van het jaar weer op de planning: onze chirofuif “DAKAN glows in the dark”!!! Wie graag wil komen, kan voor €4 een voorverkoopbandje kopen bij de leiding en onze oudste leden. Aan de kassa betaal je €5. Tot dan!

MUSICAL HULSHOUT

Op zondag 18 februari gaan wij met z’n allen naar de musical van Chiro Hulshout kijken. We vertrekken hiervoor al om 13u30 met de fiets aan de chiro. Zorg dus dat je banden opgepompt zijn en je remmen in orde! Als je in Hulshout woont en je het makkelijker vindt om rechtstreeks te komen, dan kan dit. Je wordt dan om 14u verwacht aan de parochiezaal. Verwittig zeker iemand van je leiding!

Voor de speelclub voorzien we een plaatsje in de auto.

We proberen om 17u terug op de chiro te zijn, maar dat hebben we niet echt zelf in de hand. Daarom is het mogelijk dat we een half uurtje later zijn.

KERSTFEESTJE

Beter laat dan nooit is hier nog eens alle info voor het kerstfeestje. Op 24 december worden jullie allemaal om 15u30 op de chiro verwacht met een cadeautje van €5. Na een lekkere kerstmaaltijd, een leuke activiteit en het uitdelen van de cadeautjes, wandelen we samen naar de kerk voor de kerstmis. Om 20u kan je je dochter daar komen afhalen. De jongens zullen daar ook staan met een standje waar je nog even kan blijven plakken.

Vrolijk kerstfeest iedereen!

SINTERKLAAS

Wij hebben het goede nieuws vernomen dat er dit jaar op onze chiro super veel brave kindjes zijn! Daarom verwachten wij op 3 december hoog bezoek. Wie wil kan op onze fabebookpagina een kleurplaat afdrukken voor de Sint en wie weet krijgt het kindje met de mooiste tekening wel een extra cadeautje!

FOTOMOMENT

Op 15 oktober kunnen jullie na de chiro allemaal met je eigen usb-stick langskomen bij de leiding om de foto’s van het kamp te ontvangen. Je kan je dan ook ineens inschrijven!

START NIEUW CHIROJAAR

Op 8 oktober trappen we het nieuwe chirojaar in gang! Om 14u wordt iedereen op de chiro verwacht om te ontdekken wie jullie leiding wordt en welke toffe nieuwe meisjes er bij jou in de groep zitten.
Ook nieuwe kindjes zijn dan natuurlijk super welkom! Kom gerust van 14u tot 17u eens een keertje mee spelen met ons! Tot dan!

VERRASSINGSREIS

Op zondag 1 oktober gaan we op uitstap! “Tof, maar naar waar?” vraag je je misschien af. Wel, dat houden we nog geheim tot we aankomen. SPANNEND!! Wil je graag mee, stuur dan voor 27 september een berichtje naar Jolien (0468232724)

Nuttig om te weten:
– vertrek om 7u30 aan de chiro (je moet er wat voor over hebben hé! 😉 )
– terug rond 18u30
– prijs: €20