Welkom!

KINDERFUIF

Net voor onze “grote” chirofuif, nodigen wij alle kinderen van Westmeerbeek en omstreken uit om eens te testen of wij en onze zaal er klaar voor zijn. Van 18u tot 20u houden wij namelijk onze super coole kinderfuif! Dat betekent dus een feestje met toffe muziek, veel gedans en wie weet kan jij je zelfs laten schminken! De inkomprijs is €2. Mama’s en papa’s mogen gratis mee binnen, want wij kunnen niet op alle kinderen letten tijdens deze avond.

DAKAN GLOWS IN THE DARK

Op zaterdag 3 maart staat het leukste feestje van het jaar weer op de planning: onze chirofuif “DAKAN glows in the dark”!!! Wie graag wil komen, kan voor €4 een voorverkoopbandje kopen bij de leiding en onze oudste leden. Aan de kassa betaal je €5. Tot dan!

https://www.facebook.com/events/1792326704398262/

MUSICAL HULSHOUT

Op zondag 18 februari gaan wij met z’n allen naar de musical van Chiro Hulshout kijken. We vertrekken hiervoor al om 13u30 met de fiets aan de chiro. Zorg dus dat je banden opgepompt zijn en je remmen in orde! Als je in Hulshout woont en je het makkelijker vindt om rechtstreeks te komen, dan kan dit. Je wordt dan om 14u verwacht aan de parochiezaal. Verwittig zeker iemand van je leiding!

Voor de speelclub voorzien we een plaatsje in de auto.

We proberen om 17u terug op de chiro te zijn, maar dat hebben we niet echt zelf in de hand. Daarom is het mogelijk dat we een half uurtje later zijn.

KERSTFEESTJE

Beter laat dan nooit is hier nog eens alle info voor het kerstfeestje. Op 24 december worden jullie allemaal om 15u30 op de chiro verwacht met een cadeautje van €5. Na een lekkere kerstmaaltijd, een leuke activiteit en het uitdelen van de cadeautjes, wandelen we samen naar de kerk voor de kerstmis. Om 20u kan je je dochter daar komen afhalen. De jongens zullen daar ook staan met een standje waar je nog even kan blijven plakken.

Vrolijk kerstfeest iedereen!

SINTERKLAAS 

Wij hebben het goede nieuws vernomen dat er dit jaar op onze chiro super veel brave kindjes zijn! Daarom verwachten wij op 3 december hoog bezoek. Wie wil kan op onze fabebookpagina een kleurplaat afdrukken voor de Sint en wie weet krijgt het kindje met de mooiste tekening wel een extra cadeautje!

FOTOMOMENT

Op 15 oktober kunnen jullie na de chiro allemaal met je eigen usb-stick langskomen bij de leiding om de foto’s van het kamp te ontvangen. Je kan je dan ook ineens inschrijven!

START NIEUW CHIROJAAR

Op 8 oktober trappen we het nieuwe chirojaar in gang! Om 14u wordt iedereen op de chiro verwacht om te ontdekken wie jullie leiding wordt en welke toffe nieuwe meisjes er bij jou in de groep zitten.
Ook nieuwe kindjes zijn dan natuurlijk super welkom! Kom gerust van 14u tot 17u eens een keertje mee spelen met ons! Tot dan!

VERRASSINGSREIS

Op zondag 1 oktober gaan we op uitstap! “Tof, maar naar waar?” vraag je je misschien af. Wel, dat houden we nog geheim tot we aankomen. SPANNEND!! Wil je graag mee, stuur dan voor 27 september een berichtje naar Jolien (0468232724)

Nuttig om te weten:
– vertrek om 7u30 aan de chiro (je moet er wat voor over hebben hé! 😉 )
– terug rond 18u30
– prijs: €20

Meenemen:
– lunchpakketje
– genoeg drinken
– tussendoortje(s)
– regenjas

CHIROFEESTEN

Zondag 10 september zijn het onze chirofeesten! Er zijn verscillende leuke activiteiten in de aanbieding: BBQ, Vlaamse Kermis, Kubb-toernooi en chirocafé. Vergeet je niet in te schrijven! Meer info (en het inschrijvingsformulier) op de facebook pagina. Tot dan!

https://www.facebook.com/events/120315838696769/

KAMP

Vrijdag is het zover!! De allergeweldigste 10 dagen van het jaar a.k.a. het bivak! Begin die valies maar in te pakken want Bree wacht op ons 🙂

IJSPALEIS
Een dame blancheke, een coupe aardbeien of liever een banana split? Op 25 juni worden jullie allemaal verwacht om te komen genieten van een superlekker ijsje! Meer informatie vind je op ons facebookevenement:

https://www.facebook.com/events/781510165349423/?fref=ts

KAMPINFO

Woehoew! Na wat technische probleempjes is de site weer helemaal up to date 🙂 Goed nieuws dus voor wie al wat meer informatie wil over het kamp, want dat staat nu ook online (onder het tabblaadje KAMP natuurlijk)

KERSTFEESTJE

Op 24 december vieren we samen Kerstmis op de chiro! Joepie! Iedereen is welkom om 16u op de chiro. Op het programma: leuke cadeautjes, lekker samen eten, een super toffe activiteit en vooral… heel veel kerstsfeer! Wij kijken er al naar uit! Vergeet zeker niet van een cadeautje van ongeveer €5 mee te brengen 🙂 Om af te sluiten gaan we samen naar de mis en daar mogen jullie mama’s en papa’s jullie rond 20u komen halen.

SINTERKLAAS

Als iedereen braaf is dan zou het wel eens kunnen dat we op 4 december hoog bezoek krijgen! Het is wel gewoon chiro van 14u tot 17u maar een beetje anders dan anders.

CHRISTUS KONING

Het grote chirofeest komt er weer aan en dat betekent een hele dag chirooooo!
Zondag 20 november worden jullie dus al om 9u op de chiro verwacht. Bereid je voor op een hele voormiddag ravotten met de jongens, dan lekker middageten en na de middag gaan we schaatsen! Hiervoor zijn we nog op zoek naar lieve mama’s en papa’s die willen rijden. We zouden vertrekken aan de chiro rond 13u en terug opgehaald worden aan de schaatsbaan om 16u30 zodat we mooi om 17u terug op de chiro zijn voor de eindformatie. Als je kan en wil rijden mag je altijd een berichtje sturen naar iemand van de leiding!